Agenda

Ronald Blok

Directeur Expertisecentrum Familiezorg vanaf 1 augustus 2020

Op 1 augustus 2020 heeft hij  het stokje overgenomen van Klaartje van Montfort, hier begint voor hem een groot avontuur. Samen met het enthousiaste en gedreven team wil hij het Expertisecentrum Familiezorg verder gaan uitbouwen. 

Ervaring heeft Ronald opgedaan binnen de gezondheidszorg in diverse instellingen. In zijn vrije tijd besteedt hij veel aandacht aan het het sociale domein. “De kracht van samen”, daar gelooft hij erg in. Hier past de methode Familiezorg naadloos in. 

Ronald hoopt op veel mooie ontmoetingen!

2020-08-05%2013_06_30_edited.jpg

Klaartje van Montfort

Directeur Expertisecentrum Familiezorg 2009-2020.

In 2000 is Klaartje begonnen aan een groot avontuur als coördinator van een steunpunt mantelzorg. In eerste instantie voor Tilburg en Waalwijk en binnen een jaar voor alle 9 gemeentes in Midden-Brabant. In 2004 richtten we Stichting Mantelzorg Midden-Brabant op en in 2009 werd dat het Expertisecentrum Familiezorg. We hebben een wijze van werken ontwikkeld die inmiddels door duizenden medestanders in Nederland wordt omarmd: mantelzorgondersteuning met de hele familie aan tafel. Het belang van onderlinge relaties, zowel bij families in zorgsituaties als in de samenwerking met professionals, is een specialiteit geworden. Met groot vertrouwen in de toekomst van het Expertisecentrum Familiezorg draagt zij het stokje over aan mijn opvolger Ronald Blok die samen met Nona van Berkel, Yvonne van den Meijdenberg, Iris Rens en Twan Mensen het mooie werk zal voortzetten.

IMG_1826.jpg